Team

Regina Mignolet
Regina Mignolet
Zaakvoerder

De ondernemersmicrobe zit in haar bloed. Dat ze de zaak van haar vader ging overnemen was dan ook geen verrassing. Met haar analytisch vermogen en haar vakkennis is zij dan ook de uitgelezen persoon om ondernemers bij te staan. Zij weet hoe ondernemen werkt en deelt dit graag met haar klanten.

regina@bureaumignolet.be

Nadia Seyour
Nadia Seyour
Dossierbeheerder

Begripvol als geen ander, begrijpt Nadia elke klant en elke situatie. In resultaten en structuur is zij heer en meester. Als echtgenote is Nadia even ideaal en plichtsgetrouw als in haar werk. Haar kinderen zijn haar oogappels en worden eindeloos vertroeteld.

nadia@bureaumignolet.be

Adeline  Andries
Adeline Andries
Dossierbeheerder

Adeline is een harde werker met oog voor kwaliteit. Na haar vrijwilligerswerk in Argentinië koos ze resoluut voor ons bureau. Schotel haar je meest complexe vraagstukken voor, zij vindt de oplossing. Naast een harde werker is Adeline ook een fantastische mama van een lieve dochter.

adeline@bureaumignolet.be

Samantha Manfroid
Samantha Manfroid
Dossierbeheerder

Samantha stort zich met veel goesting op jouw dossier. Deze zelfstandige jongedame gaat elke uitdaging aan. Bij de pakken blijven zitten staat niet in haar woordenboek. Haar flexibiliteit, hulpvaardigheid en tweetaligheid maken van haar een onmisbare schakel voor ons kantoor. 

samantha@bureaumignolet.be

Denise Balck
Denise Balck
Dossierbeheerder - Stagiaire BIBF

Leergierig, ambitieus en vastbesloten. Het zijn slechts enkele woorden die de veelzijdigheid van Denise typeren. Zij is de jongste van onze groep en heeft de laatste theoretische kennis dus nog fris in het geheugen. Dat zij een meerwaarde is voor ons team was al vanaf dag 1 duidelijk.

denise@bureaumignolet.be

Hatice Kir
Hatice Kir
Office Manager

Deze goedlachse dame beantwoordt elk gesprek en elke mail met de glimlach. Hatice is een manusje van alles op het gebied van administratie. Met 2 zonen en een man in huis leerde ze perfect haar mannetje te staan, zowel thuis als op kantoor.

hatice@bureaumignolet.be

Eveline De Potter
Eveline De Potter
Facility manager

Achter de schermen zorgt vrolijke Eveline voor het welzijn van ons kantoor én van onze medewerkers. Zo zorgzaam als ze is voor haar kleinkinderen, is ze ook voor ons. 

 

Doe waar je goed in bent en doe dat voor 100%. Wij zorgen voor de rest.

Meer over ons weten?

Bij boekhoudkantoor Mignolet draait alles om helder en duidelijk advies op basis van correcte cijfers, volledig op maat van de klant.