Ons kantoor

Boekhoudkantoor Mignolet is een dynamisch kantoor in hartje Brussel, erkend bij het BIBF (Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten). Bij ons draait alles om helder en duidelijk advies op basis van correcte cijfers, volledig op maat van de klant. Onze aanpak steunt op 6 pijlers:

Haar expertise

Zaakvoerder Regina Mignolet is meer dan een boekhouder: zij luistert al meer dan 30 jaar naar ondernemers. Haar expertise en ervaring komen voort uit haar opleiding bachelor boekhouding – fiscaliteit en een 2 jaar durende stage aan de zijde van haar papa. In 1995 nam ze de zaak over en begon haar verhaal. Een verhaal van ondernemen, begeleiden en inspireren.

Efficiëntie

Wij zorgen voor een snelle en correcte verwerking van uw boekhouding en wettelijke formaliteiten. Dankzij ons enthousiast team en netwerk van specialisten verzekeren we een optimale opvolging.

We weten wat het is om ondernemer te zijn

Betrokkenheid

We helpen u graag vooruit en handelen proactief. Wij gaan op basis van de cijfers en onze jarenlange ervaring steeds op zoek naar manieren om uw business te optimaliseren.

Gevarieerde klantenportfolio

Onze ruime ervaring danken we aan onze gevarieerde klantenportfolio. Dienstverlenende bedrijven, handels- en productieondernemingen in diverse sectoren zijn naast vrije beroepen en non-profitorganisaties sterk vertegenwoordigd. 

Meer over ons weten?

Bij boekhoudkantoor Mignolet draait alles om helder en duidelijk advies op basis van correcte cijfers, volledig op maat van de klant.